spotlight

Nieuwsfeit

Alle nieuws- feiten op een rij

spotlight

Reisverslag

"Het leven in Roemenië"

spotlight

Nieuwsbrief

Blijf up-to-date met al het nieuws!

Gastenboek

Dennis en Suzanne wrote at September 28, 2014:
Vandaag voor het eerst naar de najaarsmarkt in Heiloo geweest. Wat een leuke en gezellige markt en voor ieder wat wils. De kinderen konden heerlijk spelen en wij konden rustig over het terrein wandelen langs alle kramen. Daarnaast was het prachtig weer, dus dat maakte de dag natuurlijk helemaal compleet. De old timers waren een groot succes bij onze zoon!!
natasja breeuwer wrote at August 31, 2014:
Beste organisatie. Het was weer een super dag. Ik, By Tas fotografie, stond samen bij Erica Zwart Design op jullie nazomermarkt. (kraam 4, rij A) Super plaats en als ik voor mijzelf spreek, heel goed verkocht. Bedankt voor de organisatie en tot op de najaarsmarkt in Heiloo. (we hebben ons al ingeschreven) Groetjes en nogmaals onze hartelijke dank!! Natasja
Patrick Harseveld wrote at November 19, 2013:
Wow, wat een heerlijke dag hebben we gehad bij jullie in de Oostwal! Dank jullie wel! We waren heel tevreden met de plaats waar we stonden; mooie lampjes boven onze tafel en we hebben veel klanten blij kunnen maken met onze Kenyan art spulletjes. Fursa is weer een beetje bekender geworden. Zo timmeren we langzaam aan de weg met jullie hulp. Voor nu en nog eens wat ons betreft. Houden jullie ons op de hoogte? Heel graag! Nogmaals, dank! Groetjes, Loura Doesburg.
Bas en Wendy wrote at May 26, 2013:
Beste Yolanda, Chantal en Peter, Wat was de lentemarkt in Heiloo weer een geslaagde markt. Een beetje winderig maar dat mocht de pret niet drukken. De organisatie was weer helemaal top, maar dat zijn we ook niet anders gewend van jullie ;-). We hopen weer bij de volgende markt van de partij te zijn. Gezellig. Groetjes Bas en Wendy en de kids
Janny Huisman wrote at April 9, 2013:
Aan stichting Vrienden van Siget Hartelijke dank voor de inspanningen die jullie geleverd hebben om aan Amiodaron te komen voor hartpatiënten in Marghita. Op 28 december 2012 tijdens het teamoverleg van artsen ’s morgens vroeg is er een officiële overhandiging georganiseerd door Bradac Aliz(manager) en dr. Szábó (neonataloog). De reden dat zij het officieel wilden was dat zij hun collega’s ervan wilde doordringen dat donaties vaak een hoop inspanning vergen van de mensen die zich ervoor inzetten. En dat zulke dingen niet zomaar uit de lucht komen vallen. De manager van het ziekenhuis, die een toespraakje houdt. Memoreert aan het feit dat er een hoop heen en weer gemaild is, een apotheek gezocht moest worden, opgehaald, vervoerd etc. Daarna mocht ik de doos overhandigen aan de hartspecialisten verbonden aan het dr. Pop Mircea ziekenhuis in Marghita. Tenslotte was er een feestelijke afsluiting, waarbij we champagne aangeboden kregen, tevens ook ter afsluiting van het jaar 2012. Ik kreeg de opdracht om jullie hartelijk te bedanken voor jullie inzet en om jullie de beste wensen en Gods zegen mee te geven. En om jullie veel geluk toe te wensen in het werk met jullie stichting. Met vriendelijke groet, Janny Hulsman Marghita Roemenie
Debby Bruins wrote at December 3, 2012:
Via de stichting Sighet hadden wij afgelopen zaterdag een sinterklaas en 5 zwarte pieten ingehuurd om onze lunch met sinterklaas bij te wonen. Het was een zeer geslaagde ochtend/middag en de sint en zwarte pieten deden het echt super leuk met alle kinderen! Zeker voor herhaling vatbaar. Sinterklaas tot volgend jaar! Gr. Debby van Woonrijk Langedijk
fam. Kager wrote at December 2, 2012:
Beste zwarte Pieten, jullie bezoek vanmiddag was geweldig! Groot en klein hebben enorm van jullie genoten. Jullie zijn zó leuk!! Goed voorbereid en wat hebben we gelachen! Echt een succes en een aanrader voor ieder die leuke en kindvriendelijke Pieten wil. Bedankt en wie weet tot volgend jaar, groetjes van omi en haar familie
Reizende Boetiek wrote at October 24, 2012:
Hallo TOPPERS! Wat een leuke najaars markt in Heiloo. Harstikke bedankt nog voor jullie hulp bij het neerzetten van onze verkoopwagen, helemaal top. En supper goed georganiseerd. Hoop jullie allemaal weer te zien bij de volgende ronde leuke markten.
cyriel haggenburg from kika vrijwilliger wrote at July 2, 2012:
dank voor de prima zomermarkt gezelligheid stond voorop peter en zijn team enorm bedankt en voor kika 145 euro verkocht en leuke was het de plek waar ik 51 jaar geleden al met mijn ouders op vacantie was nu te mogen staan voor een goed doel top en hartstikke bedankt muziek, markt, gezelligheid en natuurlijk het zonnetje bedankt
Jerry de Gast Sargentini from Marians.nl wrote at June 27, 2012:
Hebben een leuke dag gehad in Heiloo en komen zeker vaker op jullie markten. Ze zijn goed georganiseerd en gezellig. Ook in Castricum zijn wij weer van de partij!
Boefjes speelgoed wrote at June 8, 2012:
Bedankt voor een leuke en gezellige markt. Misschien kan er vooraf worden aangegeven waar men als "standhouder"kan parkeren. Verder TOP! MVG Boefjes!
Paul en ilse van der woude from Bramburger wrote at June 6, 2012:
Wat was het weer een geweldig georganiseerde markt. Alle respect voor alle vrijwilligers. Op naar de zomermarkt in Castricum op 1 juli 2012.
Ineke Backe wrote at June 3, 2012:
Ook dit jaar weer met veel plezier op de voorjaarsmarkt gestaan. Prima organisatie. Mijn complimenten en graag tot volgend jaar.
Selma from Kika wrote at June 1, 2012:
De lente markt was weer erg geslaagd! De markt was wederom erg goed georganiseerd. Mijn grote complimenten daarvoor!! Wat fijn om te zien dat zoveel mensen zich belangeloos inzetten voor de medemens!
Petra Ferwerda / glazuur aardewerk wrote at May 31, 2012:
Hi Yolanda en Chantal, Voor ons was het de eerste keer op de lentemarkt in Heiloo. Ik vond het een hele leuke en afwisselende markt, ruim opgezet en prima georganiseerd. Complimenten! Het weer was zoals het was, volgende keer wordt het vast nog mooier. Op naar de zomermarkt, tot dan!
Mirella Timmers from kisagrafie wrote at May 31, 2012:
Het was weer heel leuk ondanks de regen om bij jullie om op de Lente Fair te staan in Heillo. er zijn al leuke klanten die op mijn website van www.kisagrafie.nl me hebben geboekt namens het staan op de lente fair. Met vriendelijke groet Mirella Timmers
Mart Coers from 123-Sieraden wrote at May 27, 2012:
Langs deze weg wil ik jullie complimeteren met de wijze waarop de voorjaarsmarkt is georganiseerd. Geweldig!!! Tevens het vrijwilligerswerk en de wijze waarop jullie het toch steeds weer voorelkaar krijgen om de mensen in Roemenie blij te maken met de paketten krijgt van mij een dikke pluim. Ik ben blij dat ik door jullie te sponseren daar een steentje aan kan bijdragen.
Anna Divendal Perucci from italiaans wrote at May 26, 2012:
Ik ben in Italië geboren, om precies te zijn in Venetië, maar ik woon al een aantal jaren in Nederland. Mijn collega is van Italiaanse achtergrond en we werken voor een bedrijf in Murano, Venetië, die gespecialiseerd is in handgemaakte glazen sieraden. Vorig 20 mei heb ik de markt in Heiloo bezocht en ik vond het erg gezellig en goed georganiseerd. Het doel van deze stigting vonden we vooral goed en we hebben besloten om mee te doen aan de volgende markt, die plaats vindt in Castricum op 1 juli. We weten zeker dat deze markt hetzelfde succes zal hebben als die in Heiloo. Laten we hopen dat het weer ons mee zit. We wachten op jullie in Castricum.
hennie kuhlemeier(annefleurig) wrote at May 26, 2012:
ik stond op de markt in heiloo,het was erg leuk en gezellig .1juli ben ik er bij in castricum en ook volgende jaren ben ik van de partij
Marion Eisenberg from Marion's African Art wrote at May 24, 2012:
Fantastisch werk wat jullie allemaal als vrijwilligers doen voor het goede doel. De organisatie van de lentemarkt in Heiloo was erg goed en ondanks dat het 's morgens regende, was er veel publiek en was het erg gezellig. Ook wij als verkopers hebben hier profijt van. Fijn dat er veel deelnemers waren die een prijs beschikbaar hebben gesteld voor de loterij, ook dat bracht weer geld in het laadje voor Roemenie. Veel succes verder met al jullie werk en tot de volgende markt.

Neem Contact Op

Mocht u een vraag hebben of ons een persoonlijk bericht willen achterlaten, dan kunt u deze knop volgen.

Klik Hier